Ruoppaus

Rantojen ruoppaukset alueilla Kangasala, Kuhmoinen, Orivesi, Padasjoki, Pälkäne ja Hauhon seutu. 

Liian matala tai kaisloittunut ranta hankaloittaa veneilyä ja uimista. Rannan ruoppaus on ratkaisu, kun rantaa halutaan syventää ja sen viihtyisyyttä parantaa. Ruoppaus on järkevintä suunnitella yhdessä asiansa osaavan kaivuriurakoitsijan kanssa, joka tuntee menetelmän ja osaa huomioida työn onnistumiseen sekä ympäristöön vaikuttavat asiat.

Maanrakennus Ahola Oy on toteuttanut useita rantojen ruoppausurakoita Kangasalan, Kuhmoisten, Oriveden, Padasjoen, Pälkäneen ja Hauhon alueilla. Ota yhteyttä, jos olet ajatellut kunnostaa omaa rantaasi. Katsotaan, miten voimme kohentaa rannan käytettävyyttä.

Palvelu ja loppu­tulos, johon voit luottaa

Saamme paljon kiitosta asiakkailtamme hyvästä työstä. Pitkään maanrakennusalalla toimineena meille on kertynyt arvokasta kokemusta ja asiantuntemusta erilaisista tehtävistä. Esimerkiksi ruoppaus on urakka, jossa on hallittava monia asioita. Vesistön ja lajiston tilakin on huomioitava.

Muistathan, että jos tarvitset muuta maanrakennusapua, meiltä löytyy monipuolinen palvelutarjonta. Teemme esimerkiksi talopohjien kaivuut, tonttien raivaukset, teiden rakentamiset sekä monet muut tehtävät.